Catalog produse
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Cos de cumparaturi gol
Detalii de contact
Despre noi
Cum cumpar?
Certificari Service
Banner administrabil
Service
Marci produse
Categorii produse
 

SERVICE


Ce Designjet-uri sunt acoperite?


Putem să acoperim toate modelele existente de la HP si Epson, acoperind toata Romania la-nivel de service prin parteneri de incredere si cu experienta in reparatiile de acest tip, cu un timp răspuns în următoarea zi lucrătoare sau chiar de 4 ore in Bucuresti, cu posibilitatea de a alege de asemenea un contract de support cu o perioada de acoperire contractuala intre 1-3 ani.


Care este timpul de răspuns?


Noi va oferim ca timp de răspuns o zi lucrătoare pentru clientii fara contract de service, de luni pana vineri, 8.00-17.00 - cu excepţia sărbătorilor legale şi a sfârşitului de săptămână. Acest lucru ne permite suficient timp pentru a ne asigura că inginerul nostru dispune de toate piesele necesare pentru a efectua o reparaţie rapidă, avand in acest sens un stoc tampon de piese de schimb care poate acoperi orice defectiune mecanica a echipamentelor din toata gama (moatoare, curele, angrenaje, surse de alimentare, etc). 90% din toate apelurile contract sunt închise in vizita initiala. De asemenea este posibila interventia in aceeasi zi contra unei taxe de interventie urgenta. Clientii cu contracte de service au prioritate in preluarea solicitarilor.


Piesa necesara reparatiei nu este pe stoc?


Noi va oferim echipament de back-up, avand disponibil pentru Dvs.un echipament format A0+ disponibil imediat in cazul unei situatii critice. Noi ne ocupam de deplasarea acestuia daca este cazul sau putem pune echipamentul la dispozitia Dvs. la sediul nostru.

 
Cautare rapida
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Curs valutar
La data: 17-01-2020
  Euro 4,7792 Lei
  USD 4,2976 Lei
Convertor valutar

Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de Total Print Service S.R.L., CIF:11344220, Reg.Com: J40/12524/1998

Magazin realizat de WEBECOM